Difference between revisions of "Cercul de informatică, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, clasa a IX-a, anul 2019-2020"

From Algopedia
Jump to navigationJump to search
Line 1: Line 1:
Aceasta este pagina cursului de informatică pentru clasa a IX<sup>a</sup> predat la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, București, Romania, și susținut de [http://francu.org/ Fundația Frâncu pentru Progres și Educație]. Mai jos aveți textul lecțiilor predate, precum și alte link-uri utile. Elevii înscriși la acest curs trebuie să citească și să își însușească regulile acestui curs.  
+
Aceasta este pagina cercului de informatică pentru clasa a IX<sup>a</sup> predat la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, București, Romania, și susținut de [http://francu.org/ Fundația Frâncu pentru Progres și Educație]. Mai jos aveți textul lecțiilor predate, precum și alte link-uri utile. Elevii înscriși la acest curs trebuie să citească și să își însușească regulile acestui curs.  
  
 
== Spiritul cercului de informatică ==
 
== Spiritul cercului de informatică ==

Revision as of 09:56, 12 October 2019

Aceasta este pagina cercului de informatică pentru clasa a IXa predat la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, București, Romania, și susținut de Fundația Frâncu pentru Progres și Educație. Mai jos aveți textul lecțiilor predate, precum și alte link-uri utile. Elevii înscriși la acest curs trebuie să citească și să își însușească regulile acestui curs.

Spiritul cercului de informatică


Componența cercului


Note de curs


Link-uri utile