Difference between revisions of "Main Page"

From Algopedia
Jump to navigationJump to search
Line 13: Line 13:
  
 
== Cercul de informatică, colegiul Tudor Vianu, 2012-2016 ==
 
== Cercul de informatică, colegiul Tudor Vianu, 2012-2016 ==
Găsiți aici detalii despre [[Cercul de informatică - Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu]] desfășurat în perioada 2012-2016.
+
Găsiți aici detalii despre [[Cercul de informatică - Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu]] desfășurat în perioada 2012-2020.
 
<br/>
 
<br/>
 
<br/>
 
<br/>

Revision as of 09:50, 12 October 2019

Algopedia

Cercul de informatică IQ Academy

Cercul de informatică IQ Academy este un curs oferit de IQ Academy, o inițiativă a Fundației Frâncu pentru progres și educație ce își propune formarea unor minți algoritmice, cu putere de abstractizare, cu “gândire computațională”, termen apărut relativ recent și susținut de oameni precum Mark Zuckerberg, creatorul Facebook.


Cercul de informatică gimnaziu

Cercul de informatică gimnaziu este o colecție de lecții de algoritmi și programare pentru clasele V-VIII. Lecțiile acoperă programa de olimpiadă, dar nu se opresc aici, scopul final fiind de a forma minți algoritmice și a crea informaticieni cu cunoștințe de bază complete. În acest sens evităm "dopajul" (predarea în avans a unor cunoștințe, fără a preda prerechizitele necesare, în scopul obținerii unor rezultate mai bune la olimpiadă). Lecțiile sînt împărțite astfel încît să acopere anul școlar în ritmul de o lecție pe săptămînă, circa 40-44 de lecții la fiecare clasă. Fiecare lecție durează două ore. Unele lecții sînt concursuri cu participare de acasă, ele dublînd lecția din acea săptămînă.

Cercul de informatică, colegiul Tudor Vianu, 2012-2016

Găsiți aici detalii despre Cercul de informatică - Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu desfășurat în perioada 2012-2020.

Data Structures and Algorithms

A future translation to English. Work in progress.


Contact

Puteți contacta creatorul acestui site, Cristian Frâncu, la cristian@francu.com