Difference between revisions of "Psihologia concursurilor de informatică"

From Algopedia
Jump to: navigation, search
Line 1: Line 1:
Aceasta este o republicare a cărții ''Psihologia concursului de informatică'', publicată inițial la Editura L&S Infomat în 1997. Am păstrat tot conținutul original, inclusiv principii, exprimări și stiluri de programare cu care astăzi nu mai sunt 100% de acord. Am făcut doar modificări minime de formatare pentru compatibilitatea cu MediaWiki.
+
'''Notă''': Am publicat această carte în 1997 la Editura L&S Infomat. În 20 de ani s-au schimbat multe. Materia predată s-a schimbat mult. Concursurile s-au schimbat mult. Limbajele C și C++ au înlocuit aproape complet limbajul Pascal la concursuri. Mai ales, eu cel de acum nu mai sunt de acord cu unele principii, moduri de exprimare și stiluri de programare din această carte. Totuși, ocazional lumea îmi mai cere o copie a ei și mă simt jenat să le trimit un fișier Word (apropo de principii). De aceea, am decis să public cartea undeva online. Am păstrat tot conținutul original, făcând doar modificări minime de formatare pentru compatibilitatea cu MediaWiki. — Cătălin, București, 2 martie 2018.
  
0. [[Psihologia concursului de informatică/0 Cuvânt înainte|Cuvânt înainte]]
+
0. [[Psihologia concursurilor de informatică/0 Cuvânt înainte|Cuvânt înainte]]

Revision as of 17:58, 2 March 2018

Notă: Am publicat această carte în 1997 la Editura L&S Infomat. În 20 de ani s-au schimbat multe. Materia predată s-a schimbat mult. Concursurile s-au schimbat mult. Limbajele C și C++ au înlocuit aproape complet limbajul Pascal la concursuri. Mai ales, eu cel de acum nu mai sunt de acord cu unele principii, moduri de exprimare și stiluri de programare din această carte. Totuși, ocazional lumea îmi mai cere o copie a ei și mă simt jenat să le trimit un fișier Word (apropo de principii). De aceea, am decis să public cartea undeva online. Am păstrat tot conținutul original, făcând doar modificări minime de formatare pentru compatibilitatea cu MediaWiki. — Cătălin, București, 2 martie 2018.

0. Cuvânt înainte